Lite nyårs bilder!!




Gott nytt år!!

Själv firar man nyår hemma med familjen och massa folk, t.ex Mimmi!
Så massa bilder på det sen! :)

GOTT NYTT 2011


Bikini- 27-30 december

27 dec: Vila

28 dec: Vi åkte till ridhus, så tog några småskutt och red igenom henne mest. Superpigg och slutade väl på runt 1m, Hindersug har hon om något! :)

29 dec: Vi åkte till ridhuset även denna kväll, en ordentlig genom ridning blev det. Så svettiga blev vi och kände att hon verkligen behövde det! ;)

30 dec: Skritt runda i skogen!


Mobilbild! Tror mitt finger råkade komma lite i bild, men aja... haha XD

Trentorn advance

jaa, idag fick jag äntligen hem mina nya trentorn stövlar, alltså vi lämnade in mina gamla och fick ett par nya likadana fast med bättre kvalité på dragkedja och knappar! För dragkedjan på mina gamla var slitna, så nu måste jag hinna rida in dom lite innan tävlingen  den 8/1 :)


Lyckades även komma hem med lite andra saker, konstigt va?? Men så blir det ibland, bild kmr kanske på det imorn...


mot staden..

Nu drar man in till staden mot mellandagsrean!....


Julpynt i stallet!

Mamma och jag pyntade stallet härom dagen, blev väldigt mysigt och hästarna var väldigt intresserade av knäckebröden... ;) Så här kommer en bild på stallet, bilderna är tagna sent och dessutom med mobilkamera. Så kvalitén är där efter!


Lindro & Magnum!

Våra två små söta maskotar i stallet! Är dom inte bara helt underbara?? :)
Bilderna är tagna av mig idag!


Bikini- 26 december

Vanlig ridning i skogen. Pigg efter all vila, men hon skötte sig bra! ;)


Bild från dagens ridtur!


Julafton+Juldagen..

                                                         Heej allihopa!

Nu har uppdateringen varit lite dålig, men detta beronde på att vi har haft fullt upp inför jul och det. Julafton firades med familj, mormor, farmor, farbror och hans sambo och min kusin + min kusins mammas föräldrar hemma hos min kusin i Ljungbyholm. Jättetrevligt och mysigt var det och massa paket och god mat. Kunde inte bli bättre! Tänkte lägga upp bilder på allt jag fått på bloggen imorn, är som sagt jättenöjd med mina julklappar :)

Ja, idag juldagen så fyller min kära pappa 40år och detta firades ju såklart med kalas! Så fullt upp hela dagen med massa god mat och tårta och trevligt folk. Ja man börjar ju undra hur man ska se ut efter den här julhelgen??... För imorn fyller ju nämligen min pappas kusin 9år, så yttligare ett kalas. Haha, men det blir trevligt!
Ja, nu ska man väl försöka sova lite, så man orkar med dagen imorn oxå! Så godnatt folket! ;)


Bikini- 23, 24 och 25 december

Vila

Jul lov!! :D

Heej folket!
Nu börjar julafton närma sig med stormsteg, vilket känns väldigt bra faktiskt! Elr vad tkr ni?
Idag fick vi äntligen vårt efterlängtade JUL LOV och då åkte Mimmi, Liza och jag in till staden för dom skulle köpa dom sista julklapparna och jag var väl med som ngt socialt stöd elr nått?? hihi X) Riktigt mysigt, så tack till er som gjorde min dag så himla lyckad idag!♥ I skolan hade vi ju vår tradionella PEOPOP på morgonen (en musiktävling för er som inte vet..) och sen film, julkonsert och betygsutdelning. Mitt första faktiskt, och jag är riktigt nöjd! ;)
Nu väntar sängen på mig och jag är typ helt slut, så imorgon blir det en lång och efterlängtad sovmorgon!
Ha det nu nice, hejsvejs!


 Jag bjuder.. X)


Bikini-22 december

Vila

Bikini-21 december

Lite lätt arbete i skogen...


Bikini-20 december

Lite lätt "igenom-ridning" i vår knackliga paddock

Måndag- 20 december

Heej! nu är man i skolan då och bloggar lite, Liza var ju hos mig igår elr hon har ju varit hos mig hela helgen, hihi! Superkul har vi haft, igår på fm var vi och åkte pulka med böda-gänget. Sen när vi kom hem frös vi så mkt om våra tår, så då kröp vi ner i sängen med dubbla täcken och käkade chips och tittade på film. Mysigt var det! :)
Igår kväll så slog mamma och jag in alla paket som inte var inslagna, så nu ligger alla i en hög i datarummet! haha, blev lite mer än vad vi tänkt och jag är helt lyrisk, vill öppna dom nu med en gång. Men gutt att julafton är nu på FREDAG, liksom bara 4 dagar kvar!...

Bikini-19 december

Vila

Bikini-18 december

Red igenom henne lite så gott det gick i vår knackliga paddock! ;) Liza red oxå henne lite och det var kul att se henne med någon som red henne jättebra! Så Bikini visade upp sitt rätta jag idag, utan bockfnatt! hihi X)

Här kmr en mörk vinterbild på dom sötisarna! Vi konstaterade att jag har en aning mindre huvud än Liza, hihi Så hon fick precis på sig min hjälm, höhö ;P Men söta var dom iaf! tackar, ni meed!! // Liza♥♥♥


Lördag- 18 december

Heej! Nu är Liza här och vi ska precis titta på en film. En julsaga heter den! har inte sett den innan, men Liza sa att den var bra och hon brukar oftast ha bra smak på filmer! :D Rätt person vann robinson helt klart, så grattis till ERIK! Så nu gottar vi ner oss i sängen och myser med massa godis och chips ;) ha det bäst, julfest! ♥♥


Ja bilden talar ju för sig själv, haha XD Liza och jag såklart! ♥♥

Dagens vill ha...

Shiit vad snyggt, ngn av dom här vinterkollektionen frå Glengordon måste jag bara önska mig i julklapp! ;)
Hm.. undra vilken färg jag ska önska mig? Vilken tyckte ni var snyggast? :)




17 december- Fredag!!!

Hejsan hoppsan! ;)
Äntligen fredag, väldigt efterlängtad och ikväll blir det bara slapp med familjen framför robinson.
Helt sjukt, är liksom bara 7 dagar kvar tills julafton, bara en hel VECKA! På onsdag får vi ju jullov och det är efterlängtat! Förstår inte grejen med att vi ska gå ända till onsdag istället för att bara sluta idag? Men det får gå, tittar bara mest på film i skolan och det är ju gutt! :) Hoppas vädret är bra i helgen, så man kan pysa iväg till ridhus, helst båda dagarna. Men är nöjd med en dag oxå! Trevlig helg på er! ♥


Bilden är lite ljus, men aja! ;)

Bikini-17 december

Skritt och lite trav i skogen! ;)

Bikini-16 december

Vila pga vädret! :(

15 december

Heej allihopa!
Nu sitter man i skolan då och har it-media, väldigt slappt men kan vara skönt nu så här på slutet av dagen!
Tittat på film nu dom två senaste lektionerna, så börjar bli lite seg i huvudet. Skulle varit sista träningen nu på året ikväll, men den blev tyvärr inställd. Tråkigt, men vädret och vägarna är inte ju det bästa heller! Så får se vad man hittar på med Bikini ikväll, jobbigt när man inte har tillgång till ridhus i närheten.


Måste ju bara berätta vad min smarta ponny gjorde igår: Hon är väldigt pillig och en rastlös typ, så nu när det inte finns något i hagen att äta så måste man ju hitta på ngt annat att göra elr det gör ju dom andra hästarna i stallet oxå då men inte så extremt som henne. Dom biter på stolparna och och understa eltråden eftersom hästarna står på snön så få dom ju ingen stöt, eftersom dom inte är i kontakt med marken... Så understa eltråden bet dom av igår och Bikini tänkte ju att man kan ju testa att lyfta upp översta eltråden så stolpen hänger med upp och sen är det ju bara att gå under och in till nästa hagkompis. Smart va? ;) Som tur var såg stallägaren det och kunde gå ut och ta in hästarna. Fast när han tar in Acaddia som Bikini smitit in hos, så ville ju inte Bikini vara kvar där, så hon går fram till grinden och sliter tag i eltråden så den lossnar och sen går hon ut. Låter väl rimligt?... eller? XD


Lite nytt här på bloggen!

Så nu har jag fixat lite på bloggen, bara tillfällig ska det vara så här! Ska fixa lite nya bilder och det.....
Men det får duga så länge, förra passade ju inte riktigt in nu i kalla vintern!

Vad tycks? Den är ju bara tillfällig då, så sen kmr det en ännu snyggare med nya fina vinterbilder! :)

 eller  
          (nya)                                (gamla)

Klicka på bilderna för att få dom större!

Själv tycker jag då att den gamla var lite finare, men men som sagt ska fixa en fin som jag kmr va riktigt nöjd med sen!

Måndag, 13 december

Hej folket! jag har inte glömt er...
Har inte haft så stor bloggmotivation på senaste tiden, så därför har jag inte varit så aktiv!
Men ska ändra lite på min blogg har jag tänkt och sen jäkla ska jag allt blogga! ;)

6 december- Måndag!

Heej! Helgen har varit ganska lugn, red ut i lördags och igår åkte vi äntligen till ridhus! och gud var skönt det var att äntligen kunna rida igenom henne lite mer ordentligt. Kunde ju inte hejda mig, så fick bli några småskutt på slutet, och jag säger bara det: JAG ÄLSKAR MIN PONNY! Man kunde ju inte klaga på hinderbjudningen iaf, hon bjöd verkligen, så var typ tvungen att ta tillbaka henne lite innan. Så himla kul var det och hon skuttade över 1m lätt som en plätt! Så nu hoppas jag verkligen att jag kmr iväg till träningen på onsdag. Nu sitter man i skolan på inriktningstid, så det är väldigt slappt! I eftermiddag ska jag och Malin skritta runt åkern med Bikini och Acaddia. Aja nu ska jag nog inte skriva mer, för då blir det väl en hel upsats! ;) Hejs Svejs! ♥

3 december- FREDAG!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!! Så himla skönt, ikväll har man ju sett idol, och dom var så himla bra allihopa. Så hade svårt att välja vilken jag tyckte var bäst! Men idag tkr jag rätt gick vidare till final, fast Olle är ju jäkligt bra han oxå! ååh beslutsångest, höhöh X) Red ut en sväng på Bikini medans det var ljust idag och hon var överladdad om man säger så, som hon alltid blir på vintrarna när hon inte kan röra sig riktigt och oregelbundet riden. Men aja det är sånt man får ta, är ju iaf kul att hon är pigg! Ridturen gick annars helt okej, hon tyckte det var jobbigt att plumsa i 50cm snö, men det kunde hon jäkla ha min lilla fjolla! Fick ju sånt där bockfnatt igen när jag hade precis hoppat upp, lagom kul! Men känner henne innan och utan nu, så mig får hon då j*vla inte av i första taget! Lite tillrätta visning och sen kunde man bege sig av ut i skogen! ;) Senast hon gjorde så var i mars, så skyller på SNÖN! höhö :) Godnatt folket för nu ska jag sova! ♥


BUS-PONNY! :) Fint leénde man har! XD bjuder..


2 december

Ja nu är det december, det är sjukt vad tiden går fort! Som sagt träningen hoppade vi över igår, så red bara lite i paddocken och det gjorde jag i tisdags med. Idag får hon vila pga snöstorm typ?! usch, ryser bara jag tänker på hur kallt det är ute. Men sen ska jag rida nu fre, lör och sön så att hon kmr igång, så att jag kan träna nästa vecka! Snart blir det att åka ner till stallet och sen hem och plugga läxor.

Ska nog försöka lära Bikini att tolka, alltså att vi kan åka pulka och det efter henne nu i vinter! Hon är ju inte bakrädd, så det är nog inte helt omöjligt iaf :)

Väldigt tråkigt inlägg, ja vet! Men så blir det ibland, får pigga upp det med en bild istället!
Gammal bild från förra året! ;) 


RSS 2.0
Antal besökare: