Sadel letande...

Ja ni.. Påvägen hem från Himlabacken svängde vi förbi Annas hästshop, när vi endå hade Bikni med oss. Hennes sadel ligger ju inte så värst bra längre, så vi måste hitta nån ny och det är väääldigt svårt kan jag säga er "/ Så det kommer vi att roa oss med ett tag framöver nu.. ;)

Ett stort plus till ponnyn min som är helt otrolig! Aldrig varit på stället och går lugnt ut i transporten och kollar läget. Provar lite sadlar och även provrider några.. och hon är hur cool som helst ;D ♥


Himlabackens ponny ridskola!

I måndags morse begavs sig Bikini och jag iväg mot Himlabacken! :D Dagridläger stod på schemat nu under 4 dagar.. Men jag var "ridlärare, ledare" med Emma och Becca, så jag var ju inte med själv och red liksom ;) Bikini hängde med bara för att jag skulle kunna rida och hålla igång henne under dessa dagar. Hon är ju uppfödd och kommer ju från Himlabacken, vi köpte henne därifrån. Så därför namnet Himlabackens Bikini :D Hon tyckte nog det var mysigt att "komma hem" några dagar tror jag elr iaf komma ut på en litet utflykt! Hon var nyfiken och skulle undersöka allt precis hela tiden. Kom det och gick förbi hästar så gick hon fram och tillbaka längs staketet och glodde, haha ;) Såå söt!

Hon har även skött sig utmärkt i ridningen och varit sjukt pigg och verkligen sammarbetsvillig! Härligt säger jag bara :D Vi lyckades få upp Yvette (uppfödaren och ägaren över Himlabacken) på Bikini! Klart hon skulle rida henne lite, när hon ändå var där liksom^^ Så hon hoppade upp livrädd på henne, haha!! Bikini har ju de tendenserna att hon kan bocka lite sådär ni vet.. En anledning till att hon inte är kvar där ;) Men iaf, så fick vi henne att skritta, trava, galoppera och till och med HOPPA några skutt!! De ni!!

Ridlägret har varit jättemysigt med alla söta o goa ungar med ponnisar ;) Är helt slut nu, det har tagit på kraften att springa och hålla igång hela dagarna i denna värme B)

Har massa bilder, bla. när Yvette red.. Så det ska jag försöka ladda upp här på bloggen imorgon! Får hoppas att min blogg vill sammarbeta med mig då, för börjar bli segt att inte kunna blogga med bilder -.-'

I'm back!

Nu är jag tillbaks! :D

Vet att jag inte har bloggat på en vecka, men jag har en rätt bra anledning till det faktiskt ;)

Midsommar helgen: Var jättemysigt, firades ju i böda somsagt! Vi dansade kring midsommarstången (inte jag.. ), gjorde lekar, gick till böda sand o lite så.. Kom hem på söndagen, så då var det bara att sticka till hästen och rida, packa och duscha henne.. eftersom att hon och jag har varit bortresta i 4 dagar nu ;D Alltså inte haft tillgång till ngn dator, som resulterades i ingen bloggning ;)

Har ju inte ens hunnit säga att Bikini och jag skulle åka bort 4 dagar, hehe^^ Så det ska jag ta i ett eget inlägg nu (y)


BÖDAAA!!

Whiiii!! Nu är det Böda som gäller heeela helgen :D :D

Som sagt, om en stund drar vi iväg till Böda och kommer inte hem förens på söndag.. Så då kmr jag ju inte kunna blogga nu på några dagar, men hoppas ni överlever? ;) Ska bli suuuper nice, så hoppas på bra väder! Så man kan bada och sola lite :D Uscha!! Ser ju inte fram emot bilturen upp dit direkt, blir nog att sitta i massa bilköer tror jag.. Och det är ju inte det allra roligaste precis!

Men vi hörs om ett par dagar, om jag inte lyckas sno till mig någon dator nånstans förstås.. xD

HA EN TREVLIG MIDSOMMAR!!


Bikini-23 juni

En skrittrunda även idag! ;) Men jag skulle göra det nu några dagar.. Så då är det bara att göra det xD Blåste en hel del, men hon skötte sig över förväntan faktiskt (Y) Duktig tjeja♥

Nu får hon två dagars vila, då vi åker upp till Böda idag och kommer hem på söndag igen..


Bikini- 22 juni

Blev en skritt tur på 40 minuter runt åkrarna.. I rätt så friskt tempo så hon fick ta ut steget ordentligt! Duktig pålle och supercool var hon :D ♥


Kommentar:

Liza: Gillar uttrycket "gled runt lite" ;) haha, mysigt hade vi! :D ♥♥♥

Svar: hihi, ja jag med! ;) aah, super mysigt och måste göras om :D ♥♥♥


Staden igen..

Kom precis hem för en stund sen.. Mamma, lillsyrran och jag åkte till stan en sväng.. Skulle egentligen bara byta ett par skor och se om jag hittade några andra.. och det gjorde jag (Y) Blev ett par nya vita fusk "converse" då mina gamla var rusikgt slitna och fula.. och ett par svarta korta tygskor oxå! Då även mina såna blivit slitna.. xD Hehe, älskar tygskor♥ Sen råkade även en tröja och en vit jacka/kofta hänga med hem oxå.. ;D

Nu är det packning som gäller, då vi sticker till Böda imorgon eftermiddag för att fira midsommar med roliga "strandgänget" (Y) Woho och lite fint väder på det, så blire perfekt!!

(bloggen håller fortfarande på att inte vilja samarbeta med mig.. Så om ni undrar varför det inte är några bilder i mina inlägg, så är det för att det inte funkar -.-' Men ska testa på vår andra dator ikväll tror jag och se om jag lyckas! Håll ut!! )


Bikini- 21 juni

Fick äntligen rida min fina Bikini idag efter 4 dagars vila, jippie! :D hihi, inte så lång vila denna gång då.. Men aah iaf, hon ska bara skrittas nu några dagar.. Så gjorde det idag, men höll mig i paddocken då det blåste en del och så kände jag inte för någon måntur idag!! Så det blev bäst så, haha^^ Men tycker faktiskt att det är skillnad på henne och mamma tyckte oxå att hon satte under sig mer med bakbenen och tog ut steget. Det kändes så oxå och hon var mjuk och fin, positivt positivt! (y)


Staden med bästaste Liza♥

Idag fick Liza och jag ett sånt där ryck, ingen av oss hade ngt speciellt att göra.. Så vi åkte in till stan en sväng och gled runt lite.. (y) Himla mysigt, köpte inget mer en tre smaskiga klubbor faktiskt! Hihi, men det är kul att bara umgås liksom, så det gjorde absolut ingenting ;) Dagen gick väldans fort kan jag säga, så nu äre sängen som gäller för mig! Godnatt på er! :* ♥


Bilder..

Bilderna jag har tänkt ladda upp är ifrån:

*
När vi gick möreledsvandringen i tisdags med klassen

*Hoppträningen med Bikini i onsdags

*Skolavslutningen i fredags

*Första div 2 ponny träffen i lördags

Så ja.. det är ju en del! ;) Men dom kmr så fort min blogg har blivit normal igen xD


Bikini

Ni kanske undrar varför jag inte har skrivit om henne nu på några dagar.. Men hon har vilat nu sen i fredags, för vi hade en ute som kollade henne i rygg, nacke oså.. ja hela henne! För jag har tyckt att hon inte har varit riktigt sig själv nu på sistonde och på träningen i onsdags var hon inte Bikini riktigt liksom.. Ja, hon har inte velat gå fram riktig och velat ta ökningarna, stel i bakkärran o så har hon hängt sig i munnen oså..

Det tog ett tag innan han hittade ngt på henne, för hon döljde det väl den lilla knasponnyn.. Hon var iaf lite sne i ryggen elr hennes bäckene hade flyttat lite på sig och en halskota var heller inte på rätt plats. Hela högersidan satt hon i kan man säga, men är det så konstigt? Näe, för hon landade ju på hela högra sidan.. med nacken först, när vi gick omkull. Ändå så kollade vi henne precis efter att detta hade hänt och då var det ingenting! Så antaglingen döljde hon det väääldigt väl då oxå.. ;)

Men nu jäklar är vi snart HELT på g igen!! :D 

"Ny header"

Som ni ser, så har jag bytt ut min header.. Kände att det behövdes, då det inte är vinter längre^^ Men det nuvarande är bara tillfällig, ska be nån som är duktig på att göra såna fixa det! För jag är inte så haj på det elr har nått bra foto program.. Hehe, ska se om jag kan fixa lite fler aktuella bilder oxå ;D


Gaah!!!

Asså åh jag blir typ galen!! Bilderna vill inte som jag vill här på bloggen.. De går att ladda upp på bloggen, men inte att ladda upp i inläggen! Då bara kastar internet ut mig elr nått.. uscha^^ Så håll ut, bilderna kmr som småningom :)

Nu ska jag åka en sväng, så vi hörs ikväll och så ska jag ta tag i det här och fixa lite olika inlägg om allt som hänt på senaste tiden.. För det är ju endel faktiskt (Y)


Hela veckan..

Hela veckan har gått hur fort som helst!! Haft fullt upp varenda dag och bloggen har därför blivit lite lidande.. "/

Men nu tar jag nya tag och ska bli lite duktigare, vi har ju trots allt fått SOMMARLOV!! Fast det känns lite overkligt på nått sätt, har fortfarande inte förstått det riktigt.. ;)

Har blivit en hel del bilder denna veckan så ska lägga upp endel tänkte jag, bla. på skolavslutningen..  Men det får ni i seperata inlägg ist! :)


Monday morning..

Sitter i skolan på it-media med Mimmi Infang nu! :D Det är toppenbra! (Y) Annars händer det inte så mkt idag.. en slapp skoldag helt enkelt.. Ska in till stan en runda sen efter bara ;) Men nu ska vi dra, hejsvejs!

10 Juni: Bikinis födelsedag!!

Glömde ju skriva att ponnyn min fyllde år i fredags (y) elr ja.. jag hann rättare sagt inte göra det! ;D

Så jag säger Grattis till lillplutten som kanske har blivit ett år äldre och klokare nu ist? xD Fast jag sa ju det redan i fredags då och så fick hon morots tårta o lite sånt mysigt! ;)


Bikini

10 juni: Vila,  ponnyns födelsedag!! :D

11 juni: Vila

12 juni: en ridtur i skogen, kände mest igenom henne oså.. Hon var fin! (Y) ;)

Torsdag..

Idag har det varit en rätt normal dag osv.. Vi hade filmvisning i aulan på morgonen, så då fick vi se alla 8:ornas animaioner som vi gjort ;) hade So prov/test oxå, men annars inget speciellt^^ Är typ sjukt trött, så känner att det blir lite rörigt skrivet.. men aja ni förstår nog! xD Nu ska jag iaf släpa mig upp till sängen hade jag tänkt, så godnatt på er! :* ♥


Bikini: 9 juni

En lite lugnare ridtur i skogen, hon var duktig tkr jag och gjorde det hon skulle! ;) Typiskt nog så började det ju regna när jag kommit en bit, så vi var en aningens blöta när vi kom tillbaks -.-'  haha ;)


Träningen 8/6

Träningen för Mats igår gick strålande! (Y) :D

Märktes ju att vi var lite ringrostiga oså, men vad förväntar man sig efter 15 veckor? ;) Hon var pigg och bjöd nästan för mkt när vi kom emot hindrena, haha! Men det är bara positivt, för då har hon ju inte blivit rädd elr nått! Så aah, ingen tvekan nån gång (Y) Känns så himla skönt att vi är på gång igen och nu får verkligen inget stoppa oss! Som sagt, Emma hängde med :) Så blev massa fina kort, Taack så jättemycket! ♥


Var bara tvungen att ladda upp denna, såå himla sööt!! :D Hon fick syn på ngt, kan det vara Emma bakom kameran kanske? ;)

Hopp! :D







En duktig, svettig Bikini efteråt.. ;)

Mormor, Mamma och Pappa♥
Min egna lilla fina hejaklack!! Med fika i högsta taget.. ;)
Nu är det träning på riktigt igen, UNDERBART!


Imorgon drar vi iväg mot...

... MATS TRÄNING!! Wiho, säger jag bara :D :D Så sjukt efterlängtad, inte tränat med Bikini för honom på 15 veckor, fatta 15 veckor??!! :O Galet ju!

Men imorgon drar vi iaf iväg över Ölandsbron och vidare till Mats.. På vägen plockar vi upp underbara Emma oxå!♥ Så blir nog lite bilder, då hon ställer upp som fotograf (y) :) hihi^^ Så imorgon lär ni inte höra så mkt från mig.. Puss på er, för jag är jätte glaaaaad!! :* ♥♥


Första skoldagen!

Idag var det då första skoldagen på en vecka.. Var faktiskt ovanligt morgonpigg (y) hehe^^ Var roligt att träffa alla kompisar igen och få snacka av sig med dom. Fick även reda på mitt teknik prov och oförberedda kemi prov.. Helt nöjd med resultaten! :) Så dagen har varit allmänt slapp och härlig!


Emma & jag får stå för bilden idag ;) ♥


Bikini

6 juni:
Ett välbehövligt markarbets pass i paddocken (Y) Sammanfattning: duktig och en svettig ponny ;)

7 juni:
Ett kort pass i paddocken fick det bli.. då det regnade lite och hon ändå behövde röra lite på sig ;) Så bara lite genom ridning och hon var duktig! (y) ;D


Bikini

Det är ju så jäkla varmt om dagarna nu, så jag har ridit vid typ nio, tio om kvällarna ist.. xD

31 maj: Skogen, hon var lite allmänt jobbig typ.. hängig, seg, stark och lyssnade inte på mig för 5 öre!! -.-' Slutade passet med att jag fick igenom lite av det jag ville iaf.. Fast med en väldigt sur Emily och inte så glad Bikini heller.. hehe^^

1 juni: Efter ett inte så lyckat pass dagen innan, så red jag i paddocken ist. Satte på ett skarpare bett(så hon inte skulle hänga sig och blir stark), bytte till remont nosgrimman för att hon inte skulle kunna öppna munnen och ut med tungan.. satte på mig ett par sporrar och sen jäklar blev det finputsning i paddocken (Y) Fick igenom det jag ville och hon gick faktiskt jäkligt bra! Skönt! :D

2 juni: Blev en tur i skogen, lite halvlugn ridtur sådär.. Hon var lika fin denna dag :)

3-4 juni: Vila

5 juni: Ridtur i skogen, mkt galopparbete och ett väldigt svettigt ekipage vid ridturens slut.. Hon var jättefin även idag och väldigt pigg och framåt o hade mkt kvar att ge på slutet, fast att hon var genom svett (Y) positivt! Gamla Bikini är snart tillbaka :D :D Blev en välförtjänt dusch för Bikini efteråt ;)

JUNI!!

Gaah!! kan knappt fatta att det är juni nu!! elr aah det har ju gått 5 dagar.. men endå! x) Så himla härligt och SOMMARLOVET närmar sig med stormsteg känner jag (Y) Varit i Böda med familjen och vårt "gäng" däruppe nu sen i fredags.. så därför dålig uppdatering ;)

Det har varit sol och varmt varenda dag, så vi har badat, solat och tagit det allmänt lugnt! Semester på hög nivå :D Anton, Martin och jag gick även bort till "stora" böda längs hela böda stranden och köpte glass och kollade läget typ igår kväll och ni vet vet Mojje? aah, han som är med i nicke och mojje.. aja, men han var där iaf och det kunde vi ju inte missa liksom.. höhö^^ Så då satt vi nere vid stranden där ett tag.. Mysigt! Jag har typ inbillat mig själv att vi har sommarlov nu oxå, för det känns verkligen som det! Så kmr bli lite segt att gå till skolan igen på tisdag.. Men överlever nog förhoppningsvis (a)

Har tagit endel bilder från böda som ni får imorn oxå.. För orkar inte ladda upp dom på datorn nu xD hehe^^

Men ska bara slänga in nått mer inlägg nu och sen blir det läggdags för mig (Y) Så säger godnatt nu i förväg ist♥


Bild från i höstas ;) Böda..


RSS 2.0
Antal besökare: