Sjuk..

Jaha.. och så har man gått och blivit sjuk.. genom förkyld, halsont och feber :thumbdown: Känns ju lagom kul.. Tur att det är helg iaf, så jag har kunnat slappa heeela tiden.. Febern har iaf gått ner, så kan kanske pallra mig till skolan imorn om jag har tur.. :)

ååh.. typiskt! givetvis är det fint väder idag, så det hade kunnat bli jättefina ridbilder.. men men ;) Bikini var iaf fin igår när vi var iväg med henne till ridhus, blev lite småskutt oxå.. och det märks att vi är ringrostiga.. haha! Ska ev testa en ny tränare på tisdag, ska bli riktigt spännande isåfall! Hon är mer åt dressyr/markarbetshållet men även lite hopp, och i dagsläget har jag tänkt satsa mer på dressyren med Bikini :)


Bild från januari 2011


Fredagsmys!

Började dagen med att vakna med halsont.. usch usch.. Så pallrade mig till skolan och gjorde det vi skulle där och sen vidare till stan med Liza, Elin, Amanda och Gh :) Trevligt var det! Hittade mig ett par långa träningsbyxor, så får väl ta tag i att börja träna nu.. hehe, inga undanflykter längre känner jag och sen blev det en snabbis till stallet och pussa lite på pluttan.. Så kan man väl sammarfatta min dag typ ;) Nu blir det lite fredagsmys med familjen framför tvn och med god mat :D Mumma!!


Haha, hittade bilden på google.. Såå söt!



...

..Vissa beslut är svårare än andra..


Snöigt värre!

Nu i söndags kom vintern på riktigt!! jag menar nu 22 januari?! Ser inget positivt i det.. :( (Knöligt, kallt, halt och alla jobbiga männiksor som ska kasta snöbollar på en bara för att dom tkr det är kul -.-)

Haha.. iaf så rullar vardagen på och jag håller på att räkna dagarna elr veckorna till min födelsedag.. och det är inte alls så lång tid kvar faktiskt! Happy girl! :D Det jag önskar mig mest av allt är en ny mobil!! Behöver verkligen det, så läser du detta mamma.. Så vet du nu det en gång till av alla miljarder gånger jag har sagt det! ;) På tal om annat så är Bikini helt fantastisk nu, hon går superbra och det är verkligen jättekul och då får man också mer motivation till ridningen nu under detta kalla halvår.. Det får bli dagens hiss! :thumbup: :)


Ponnyn slutmätt!!

Har glömt att berätta att Bikini slutmättes förra onsdagen inne på atg.. Det gick iaf bra och jag var väääääldigt nervös ifall hon skulle hålla sig på ponnymåttet elr inte.. :S Men det gjorde hon!! 147cm blev slut resultatet!! :D:D
Tänk att min lilla plutt går in på sitt åttonde år! Hon var ju nyss 5!?!?!


Fredag!

Oj veckan har gått i en rasande fart... och jag har glömt bort datorn helt! x) hehe och därmed bloggen.. Men kan knappt fatta att det redan är 20:e januari? elr 21:a som det precis slog över till.. Galet vad fort tiden går och än så länge har jag lyckats hålla mitt nyårslöfte! GODISFÖRBUD! ;) Känner att detta inlägget blir lite flummigt, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. hehe, aja.. får gå o sällskapa sängen nu så jag kmr upp imorn och kan släppa ut pållarna :)
 Godnatt!♥


Bloggtävling!


Bilden är en länk till inlägget!

www.chevalridsport.se


Tidig lördagsmorgon..

Sitter nu i sängen lite smått halvdöd med Liza som ska sova här inatt.. och tänkte flika in ett litet inlägg här.. Imorn elr rättare sagt senare idag blire bowling med tjejerna för att fira Liza som fyller år på söndag!! Sjukt kul! :D Så det är nog bäst att vi går och lägger oss nu.. Btw, här kmr en länk till Liza! Så kolla in hennes blogg--->läsvärd!!




..


Jag ser det snöar..

Är precis hemkommen från stallet efter ha varit o lagt på ponnypluttan ett tjockare täcke.. och när jag kom ut så snöade det!! ;O  och inte så lite heller, är nästan lite vitt på marken.. Hoppas nästan att det ska ligga kvar faktiskt, för det hade vart lite mysigt med ett snötäckt vinterland nu! :D haha, hur som helst.. Dagen har varit toppen, har tillbringat större delen hos Amanda och sen en tripp till ridhuset med Bikini nu i kväll. Väldigt pigg ponny är ända ordet!! hoppade några språng på ett räcke på 80 cm oxå, och har inte hoppat så "högt" med henne på väääldigt länge x) sjukt kul!


Bio dags!

Beaking dawn ska få sig en titt en gång till! Men den är bara sååå bra.. så gör absolut ingenting ;) Får med mig mamma o syrran denna gång, som äntligen har insett efter att tittat på de andra filmerna att Twilight faktiskt är riktigt bra!! Haha, och så får vi sällskap av Amanda, hennes mamma o syrra oxå :) trevligt trevligt!



Saturday

Affe sov här inatt, så började dagen med att gå upp sent.. och sen snabbt på med kläder och vidare till stallet. Bikini skulle klippas, så hon är numera nakenfis (y) Sen har dagen bara gått, och man har bara tagit det sådär sjukt chill som man brukar på loven ;) Osminkad, mys munktröja, pyjamasbyxor och gos strumpor, mm... I love it! ♥ Hur ska jag klara av att börja skolan nu igen på tisdag? "/


Mot ridhuset!

Nu blire en sväng till stallet och sen iväg till ridhuset (y) Härligt! Nu ska ponnyn få jobba... x)


Bild från förra vintern.. Då vi hade snö ;)


godnatt!

Känner att jag fått bloggmotivation igen, så ska försöka uppdatera här dagligen nu framöver.. elr det är väl tanken iaf, så får väl se hur länge det varar.. x) hehe, men godnatt alla söta bloggläsare!
vi hörs :) ♥


bjuder på en "fin" web cam bild på mig(osminkad o dan..)


Torsdag!

Igår tillbringade jag större delen av dagen i stan med underbara Liza! Hittade mig ett halsband på rean och en tröja, efter det blev det en snabbis i stallet o fixa med Bikini och sen vidare till Liza :) Väl hemma hos henne kom vi på att vi glömt chipsen, dippen o läsken som vi köpt i min bil -.- Så blev en tripp ner till torsås båda i pyjamas för att ihandla det xD är man knasig så är man.. 

Kvällen idag spenderades hos mormor med lite kroppkaks ätande(inte jag dock.. gillar inte det, så fick annat), sen lite mys framför tvn o bus med lilla söta Doriz! Mormors nya lilla vovve :)


2012

Nytt år, nya tag!
även med bloggandet..

och så lämnar vi 2011 bakom oss... :thumbup:


RSS 2.0
Antal besökare: