kanske dags att skriva lite här?!....

Haha, som sagt har ju inte skrivit är på ett tag, men ska försöka bättra mig lite! ;) Ja det blåser ju typ storm ute och har gjort i typ tre dagar nu. Inte okey tkr jag! :O Så Bikini har vilat i två dagar, så var typ tvungen att rida idag. För det är ju träning imorn! Men snacka om att man har snäll ponny, satte på henne huvan och hon var hur cool lugn som helst när jag red! Så tummen upp på det :D Hon var hos Mats Torstensson förra veckan måndag till fredag för lite "finputsning" på galoppen och lite annat! Snacka om förändring, hur superfin som helst och galoppen var helt underbar! Så tusen tack till Mats!! :) Imorn är det träning, om vi tar oss över ölandsbron utan att blåsa bort vill säga! ;)

Juste! var ju på tävling i Eriksmåla den 18/9 och kom hem med två rosetter och två felfria rundor! :D en i Ld:n och en i Lc.n, Var första Lc:n med Bikini, så nu behöver jag bara en felfri till och sen har vi kvalat in till avd A!

Sen var vi på utställning i nybro dagen efter och där fick hon silver nominering!
så sammanfattningen= en lyckad helg!! :D


lite dålig uppdatering!!! XD

Halloj! ja lite dålig uppdatering nu på sistonde!, men men... har haft fullt upp denna veckan! Igår var det träning för Mats, och nu har inomhusträningarna börjat. Så vi var i hans ridhus! har inte tränat liksom på två veckor, så det var superduper kul!! :D Jag skulle ta det lite lugnt på första träningen sa jörgen till oss, så vi hoppade inte så mkt och inte så högt igår, men det var kul ändå! För hon var superpigg och verkligen bjöd mot hindrena utan att jag behövde trycka på henne så jätte mkt! Mats tyckte hon såg mkt fräschare ut och sprången var mkt rundare! :) Idag red jag ett galopppass på travbanan, för att få upp hennes flås och muskler i bakkärran! och det tyckte hon var kul, för hon hade spetsade öron framåt hela tiden! ;) Imon drar vi upp till böda och är där hela helgen, ska plocka ner husvagnen och så är det kräftskiva på lördag med säsongscamparna! XD så det blir lite dålig uppdatering i helgen! men aja, hej svejs!! :)


RSS 2.0
Antal besökare: