Studiedag!

Ja, idag har man haft studiedag! :) Väldans skönt!! Fast hade "morgon jouren" i stallet.. så det var bara att masa sig upp och cykla dit.. Sen när jag ändå var där så passade jag på att fixa allt.. Sen kom Mia och då red vi ut en sväng på Gibbe och Bolsjoj ;)

Ikväll har vi haft kalas för lilla mamma som fyller år! God mat, tårta & det=MUMS!!
Mormor och farmor var här oxå :)
GRATTIS mamma!! :* ♥♥

Känns lite meningslöst att vi måste gå i skolan imorn.. för kunde vi inte fått vara lediga en dag till liksom?? Men men.. man kan inte alltid få som man vill^^


För ett år sen var vi på Gran Canaria.. ;) Tänk vad ett år kan gå fort? Helt sjukt.. xD



Lite bilder från bowlingen..

Många blev suddiga osv.. så ni får en del.. xD


Helgen♥

I lördags åkte jag ju då till Liza och sov hos henne till söndagen.. På söndagsmorgonen var det att stiga upp tidigt och gå ut o släppa ut hennes pållar ;) Sen in och göra iordning sig och hoppa på bussen mot stan.. Där vi gick runt och kollade lite i affärena, åt på doncen och sen bowlade vi! (jag, Liza, Elin, Amanda och några till) :D Superkul vare verkligen!! (Y) Måste göras om helt klart!! ;) Så det var väl helgen kan man säga och den gick ju som vanligt för fort..

Dagen: har först spenderats i skolan, hoppade höjdhopp och jag klarade 120cm idag.. men är inte helt nöjd på mig själv! För klarade faktiskt 130cm sist.. xD men men, annars har skoldagen varit toppen :) Sen tog jag bussen direkt till stallet.. Red Bolsjoj, var ute och gick med Bikini och fixade annat som man brukar göra.. xD Har träningsverk i HELA kroppen verkligen!! Blää, så jobbigt ;) Men det är lite krävande att rida storhäst känner jag.. haha, men väldans ROLIGT!!


Gammal bild på mig och Acaddia, en storhäst som stod i vårt stall förut.. Hur mysig som helst!! En sån storhäst ska jag ha, när jag skaffar det en gång i tiden.. ;)


Bilder från Örarevet!

Här kmr en hög men blandade bilder från Liza´s och min promenad till Örarevet! ;)
Titta & njut... xD
♥♥♥

Donna & Snobben!
(Chihuahuaor)


Liza bästaste Danielsson♥

Sitter nu hos Liza och ska sova hos henne tills imorn :) Mys på det!! (Y) Vi har gjort smothies, fruktsallad och äter godis, naturgodis, jordgubbar och dricker läsk^^ haha, inte mkt alls.. xD Förut så tog vi med två av hennes vovvsingar ut på äventyr.. ner till Örarevet alltså! Så himla fint med vattnet och solnedgången  och såklart blev det MASSA bilder.. Som kmr sen :) Imorn sticker vi in till staden och bowlar med lite folk (Y) Men vi höörs!!♥♥


Himlabackens Delfin♥

Idag(fredag) har man ridit denna lilla mysiga ponnyn igen ;) Följde med lillasyrran och henne grupp ut i skogen en runda!

Det är Bikini´s halvsyster, för er som inte vet.. visst finns det en likhet? dock är hon ju c-ponny då.. ;) Men bär upp sina ryttare ändå väldigt bra, för jag är liksom 1,68cm xD
Visst att jag är lite lång och så.. och att det kanske ser lite oproportionerligt ut..
Men det funkar ju i mindre mängd iaf :)

Dom la upp en liten trädgren, som vi skuttade över några gånger!
Jäkla vilken hinderbjudning asså!!
En riktigt liten hoppponny


...

Läste detta på Johanna Grant´s blogg och det passar verkligen in hos mig oxå..

Vill att Bikini ska bli helt återställd nu.. Har kämpat som ett as hela vintern, ridit i snöstorm, tagit mig ut på ridturer under de jävligaste månaderna och den jävligaste tiden på hela året för att vara i topptrim nu till vårens säsong!

Och så händer det här!! Vi går omkull på en träning och hela vårens träningar, tävlingar är som bortblåsta! Kanske inte kan börja hoppa henne förens ibörjan på sommaren igen.. :`(

Men när jag har gett mig ut varenda dag i denna sjukt förjävliga vinter som varit och nästan gråtit p.g.a kylan och svurit över kalla tår, så känns det inte värt det nu! Allt arbete är som bortblåst, men jag antar att det bara handlar om att kämpa vidare.. För inte tänker jag ge mig p.g.a lite motgångar!

4 veckor, 1 dag har min lilla ponnyskrutt vilat och hon ska vila ytterligare 3 veckor.. "/


läggdags??

SVAR: JAA!!

godnatt alla!! ♥


Rapport Bikini

Ja ni...

Igår var vi på återbesök med Bikini på kliniken och som sagt.. så är hon fortfarande halt, svullen och varm i bland på höger framben :/ Först sprang vi med henne och tog ett ultraljud igen, det syntes inte ngt sådär direkt. Men han kunde sen se en liten blödning på förstärkningsbandet, som troligen orsakat svullnanden och värmen. Sen kollade vi upp knäet oxå, då hon troligen fick en smäll på det. Tog böjprov och hon haltade rejält på det benet då,  så dom satte in ngt smärtstillande elr nått i knäet och sen gjorde vi böjprov igen och då visade hon inte ngn hälta alls!! Så vi röntgade knäet, det visade inget där heller.. Men hon har nog en inflammation i knäet, så hon fick ngt insprutat i knäet och så ska hon vila en vecka till och sen får vi börja gå med henne typ 20 minuter per dag. Så återbesök om 3 veckor, visar det inget då.. blir det lugn igångsättning på en mkt LADDAD PONNY!!

Något positivt är iaf att det inte var ngn sen-skada och att läkningtiden blir kortare!! (y)


Bloggtävling!



Länk till inlägget:
http://onceagaiiin.blogg.se/2011/march/tavling.html


Bloggtävling!

Tävling i samarbete med www.chevalridsport.se


Länk till inlägget:
http://carlssonpataket.blogg.se/2011/march/bloggtavling.html


...


Vi ska klara det här, du kan få all tid ivärlden..
Men utan dig, ingen mig♥♥


Hej hopp!

Heej folket! ja, som sagt veckan har bara rusat förbi och ja jag vet att jag inte varit så duktigt på att skriva här.. Men ja just nu har jag verkligen ingen ork till nånting!! "/

Nu ikväll är mormor här och vi har precis ätit pizza^^
Hon har varit utomlands en vecka och är brun som en pepparkaka! Inte avis alls... xD
Snart blir det väl att mysa sig ner i soffan och se på let´s dance och vara lite social med familjen ;)
Imorn blir det staden en sväng och sen hem till Emma och sova hos henne till söndag. Har inte träffat denna flicka på hur länge som helst, så längtar som bara den!

Det var väl allt jag kmr på just nu! Så vi hörs! (ska bättra mig)


haha, fin bild.. men ja orkade inte leta efter ngn annan!! xD


Wiho!!!

Nu har jag äntligen fått hem min nya hjälm! En Charles Owen Ayr8 (svart, silver) blev det, supernöjd! Skön som bara den och sitter som en smäck :) Känns bara lite ovant nu ibörjan då den är lite högre än min andra.. haha

Kan ju bjuda på en bild iaf.. bryr er inte om mig bara.. tss xD^^



Grattis Elin!!

Grattis till bästaste Elin som fyller år idag!!! :D ♥♥


Helgen..

Asså gårdagens kväll/natt och dagen idag med mina underbara vänner, kunde verkligen inte bli bättre!! Sjukt kul har vi haft, vi sov i Elins husvagn.. mysigt!! haha, Såg på två skräckisar (The Uninvited, The grudge 3) och så hade vi ju såklart MASSA godis, chips, dipp och läsk.. ;) Somnade sent.. väldigt sent.. Opps!! xD Så nu ska jag sova, bilder kmr förhoppningsvis imorn.
 Så godnatt alla söta bloggläsare!! :D ♥♥

(Åkte med Liza hem sen och följde med henne till ridhuset med henne lilla pålle nu i em/kväll ;) skriver om det mer imorn! Superduktiga och fina var dom iaf!! :D ♥)


Lördag....

Kvällen/natten kmr spenderas hos Elin, med Liza och Amanda oxå!! Sjukt kul kmr det att bli!! :D ♥♥♥


Bikini-fronten..

Ja, på Bikini-fronten är det väl sådär.. Mamma och jag var inne med henne på Atg kliniken i måndags och dom hittade inget större fel.. Hon visade lite ömhet på senorna och var lite halt.. som vi redan visste då! Dom gjorde ett ultraljud på höger framben och så, Men hittade inget som sagt! Han trodde att hon hade en liten sen-inflammation, så hon får antibiotika någonting nu till lördag. Så får vi se om det ger ngt resultat och ytterligare två veckors vila ska hon ha! Sen återbesök igen den 21 mars.

Hoppas, hoppas!! att hon är bra då, så jag kan börja skritta igång henne lite lugnt efter en månadsvila.. Lugn och lugn, vet jag väl inte om hon kmr vara.. min ponny tål ju inte ens att stå i typ två dagar så.. xD haha

Men hon får vila hur mkt som det behövs nu, bara hon blir bra snart min lilla ponnyskrutt!!

Vi passade på att väga henne när vi ändå var där inne. Hon vägde 435kg sist vi var där, för 1år sen ungefär.. och nu vägde hon 499kg!! fatta hur mkt hon har gått på sig??!! och då bara i muskelmassa! För tjock är hon INTE och iaf inte tjockare än förra gången vi vägde henne. Haha, helt otroligt asså! Mamma och jag trodde vi hade sett fel, men icke sa nicke.. :D

 
FÖR 1ÅR SEDAN SÅG HON UT SÅHÄR!!

 
IDAG SER HON UT SÅ SÅHÄR UNGEFÄR.. Inte jättebra jämförelse bild, men ni ser ju att hon har blivit lite biffigare.. ;)


Söndag!!

Haha, jaa det är ju faktiskt söndag när jag tänker efter.. klockan är ju trors allt 01.20 ;) Ikväll elr vad jag ska säga, har vi iaf haft gäster! Lite sent kalas för mig och min lillasyster, fick presentkort och nagellack. Jättenöjd! :)

I veckan har det inte hänt så mkt, ingen ridning direkt.. då Bikini fortfarande är halt :/ Red hennes syster ifs igår och det gick strålande bra!! Fick henne att lossna riktigt bra och hon jobbade på finfint. Hoppade några små skutt i slutet och hon bjöd på jättebra och tyckte det var superkul! :) Mysig ponny det där, maxad c-ponny är hon!
I både onsdags och torsdags var mamma och jag inne och jympade på Friskis&Svettis.. Så träningverken var ju mysig sen efter.. Men har bestämt mig för att bli lite hurtig nu, så vi får väl se hur länge det håller xD haha

Känner att man får galet mkt tid över till annat nu, när man inte rider regelbundet sådär.. Både skönt och inte skönt! För det jag längtar efter mest nu, är att just få börja rida Bikini igen! Hon kmr vara galet pigg och sammabetsvillig tror jag, för ser det på henne att hon tkr det är dötrist att inte göra ngt! För att bara gå där i hagen osv är inte hennes melodi..
Är ju trots allt 10 dagar sen det hände nu!!


Presenter..

Mina presenter:

*Pengar
*Smycken: Ett hjärtan halsband+ tillhörande små söta öronhängen och ett par andra öronhängen
*Två badhandukar
*En SUPERFIN tavla, som min kusins mamma har gjort! älskar den, superfin asså (bild kmr)
*ridhanskar, sporrar osv.. sånt som var behövligt, då gammalt är slitet ;)
*Lite smink

Bild kmr på allt sen, önskade mig mest pengar som sagt!! Då jag tkr det är bättre att jag får köpa sånt som jag vill ha själv ;) Lyckad födelsedag var det iaf och mer kalas blir det till helgen!

RSS 2.0
Antal besökare: