tjaaaao!

Första skoldagen nu då efter praoveckan och det känns faktiskt lite skönt att komma tillbaks trots att det är kul att praoa oxå ;) 

Var på återbesök men pållan min idag och hon är nu friskförklarad igen :thumbup: SKÖNT!! Så blir en lugn igång sättning nu och lite lugnare året ut.. Så kan de bli tyvärr, inget man kan hjälpa.. :) Men bättre hon är ridbar än inte^^ Lär väl få en måntur när jag ska våga mig upp på henne dock ;D hehe

Ha de nice så länge, vi hörs!♥

Första praodagen!

Idag började praoveckan på Skopunkten och tycker efter idag att det har varit ganska så skojigt! Så är nöjd, har fått gjort lite allt möjligt typ.. Från att packa upp skor från lagret ut i butiken till att hjälpa kunder och allt där imellan ;) Trevlig personal oxå :thumbup:

Är rött trött nu efter allt stående och gående, så nu blire sängen för min del :) Godnatt alla♥!


Har sällskap av denna tjejan till och från "jobbet" och lunch tillsammas, så det gör det ännu bättre! :D
(Fin web cam bild..^^ hehe!)


1 oktober

Eller just det, klockan har ju till och med blivit så mycket att det är 2 oktober nu^^ Men ändå, helt galet! Nu är det verkligen höst ute, löven är i sådär fina höstfärger och det börjar bli mörkare o mörkare om kvällarna och kallt :( Brrr... Men på nått sätt är det lite mysigt oxå :D

Det har hänt lite grejer sen vi hördes sist, jag är numera brunett :thumbup: och Bikini är skadad igen :thumbdown: Tråkigt nog.. Men hon är nog på bättringsvägen snart :)

Sitter och väntar på att min stackars mamma ska komma hem från akuten, hon blev trampad och översprungen av en pålle i stallet idag så får hoppa på kryckor ett tag :( uscha, tycker så sjukt synd om henne♥!


RSS 2.0
Antal besökare: