LÖRDAG...

Jaa! idag får jag ÄNTLIGEN börja rida Bikini lite mer odentligt! får trava och galoppera oxå, ist för bara skritt. Ska bli jädrigt kul och Bikini kmr vara superpigg känner jag på mig :D Men just nu ösregnar det, så är inte jätte sugen på att cykla till stallet precis!! men måste ju det, för är själv hemma just nu. :/ fortsätter det att ösregna så rider jag nog inte idag, för allt blir så jobbigt när det regnar, kallt och blött. jah usch ni förstår?!! ;) Men nån gång ska det väl sluta? Bloggar nog mer sen ikväll,  Hej svejs!! :)




FREDAG

Heej! ja idag var skolan super trist! elr ja vi gjorde inte så mkt. Vi bara gick och gick och gick... vi skulle ha ngn såndär friluftsdag med vårt arbetslag idag, så vi var ute och gick en mil typ! från värnanäs till bjursnäs och en paus i ekernäs efter halva vägen och fikade lite och åt. ;) och jag som redan hade träningsverk från igår, så det blev ju inte bättre idag precis! XD så går runt och haltar som en gammal stel tant nu! :/ hihi! aja nu är det helg iaf och det ska bli vääldigt skönt!! så hare bra så länge... :D 


skolan har börjat :(

Jaha, ja då har skolan börjat igen då. Var andra dagen i skolan idag och är redan uttråkad ;) roligast är iaf att man får träffa all igen, och det var kul! Har börjat skritta igång Bikini, jippie!! :D och än så länge tkr jag att det känns lite skillnad och då har jag bara skrittat. Men det känns liksom som att hon tar för sig lite mer i skritten nu och kan länga sig bättre utan att börja trava. så det ser lovande ut änsålänge! :) Hej svejs!


stackars gumman! :(

heej! ja i fredags hade vi jörgen fureus ute för att kolla Bikinis tänder och henne gallor på bakbenen som hon haft väldigt länge. först trodde vi att det kom från betet, men dom har ju inte försvunnit? så tänderna var jätte fina sa han och sen kollade han ryggen. Då upptäckte han att hon hade "ryggskott" som troligtvis kom från när hon fölade förra året! Det var typ att hennes bäckene hade tryckts upp mot ryggraden och typ två kotor hade flyttat på sig och troligen kom gallorna från det. för dom har redan börjat minska! :) Så då fick hon laserbehandlats och trycka kotorna på plats. stackars Bikini, så det är ju inte så konstigt egentligen när man tänker efter varför hon inte velat fatta galopperna när hon varit sne! och inte vill byta bak i galoppombyterna. Så nu ska hon vila till tisdag och sen ska jag skritta henne i fyra dagar och sen sätta igång henne. ÅÅ lilla gumman som varit så duktig och hoppat och gjort allt jag bett henne om, när hon måste haft ont. :( Så det är skönt att veta att hon kmr bli bra och frisk nu. Tänk vad min lilla rackare kommer hoppa när hon är rak och får upp sina muskler i bakkärran! :D Och idag har vi helklippt henne oxå, för att hon hade så jädra tjock päls redan! var ju genomsvett efter bara en kvart typ. Så nu lär hon vara vääldigt pigg!! :D Bild kmr på det snart.


bilden är från förra sommaren, nästan exakt ett år sen. När jag precis fått hem henne! :)<3


Nya hästen!

Halloj! idag skiner solen och jag blir så glad!! :D i förgår kom det en ny lite pålle till vårt stall, ett två-årigt halvblod vid namn Cinzano! Ann-Sofies nya häst. :) han var jätte söt, och hade världens häftigaste ögon! blåa var dom båda två, men inte vanligt blåa. Svårt att förklara, men häftiga var dom! så igår var det ihopsläpp, han ska gå med Bikini och Gibbe. Ihopsläppet gick bra! Bikini var lite sur när han kom i närheten och jagade bort honom, hon ville ju ha Gibbe för sig själv! typiskt stoig ;) Men idag var det ännu bättre! Det tar ju ett tag innan dom kommer in i "flocken" :) idag ska en komma och kolla Bikinis tänder, hon har ju varit lite mixtrig med bettet på senaste tiden. så vi kände att det kanske är bra att kolla upp det! :) så hon får vila idag och imon med, för då ska jag till Liza och sova hos henne till söndag! ska bli superkul!! :D Dom skulle visst ha kräftskiva imorn med, så det blir säkert jätte trevligt! :) Hej svejs!!


fälttävlansträningen!

Var ju som sagt på fälttävlansträning i måndags på udden för Linda Algotsson. Det var superkul! Men Bikini var helt tokig när hon fick se dom öppna fälten! ;) Så mamma fick hålla henne i longerlina medans jag satt på henne, annars hade jag nog flugigt all världens väg!! hihi!! min lilla bockig ponni... Så alla bara är det en ungponny?? Men sen efter ett tag när vi började hoppa, så lugnade hon ner sig rätt snabbt. Ibörjan var det både lite läskigt och spännande, men i slutet var det bara såå kul!!! :D Vi fick hoppa en lång bana i slutet och det tyckte vi båda var jätte kul! :) här kmr en massa bilder!!




älskar bilden, synd att den blev lite suddig bara!






usch! tyckte bikini, nerhopp var lite läskigt!


men efter lite övertalning så gick det bra!


ska jag verkligen hoppa äver detta tyckte bikini?? så min sits är därefter!


dagens favoritbild! :)


Gårdagens ridpass!

Heej! igår red faktiskt mamma och jag ut tsm! jag red Acaddia och mamma Bkini. :) vi tog det väldigt lugnt eftersom både Acaddia och Bikini ska gå fälttävlansträning idag! Acaddia var faktiskt väldigt lugn igår trots att det höll på att köra massa saker på åkrana och halmkörning på stallplan! hihi! ;) var nog snarare Bikini som var lite tramsig! Hon kände nog att det var en ny ryttare på henne som hon inte kände igen, för så är hon nämligen aldrig med mig. ;)  så hon testade nog lite, men det gick bra! :D


En bild på mig och Acaddia för et tag sen! :)


Lördag! ;)

Halloj! vet inte riktigt vad jag ska skriva, sitter iaf och tråkar framför datan och har ingen större lust att gå och göra i ordning mig heller! ;) ska ner till stallet sen lite senare i em och ska då se om jag lyckas få mamma att rida Bikini! Mamma har ju ridit henne förut, men det var ett tag sen! :) Hej svejs!!


sötnosen Bikini!<3


vila

Halloj igen! Bikini får nog en vilodag idag! det tkr hon nog ska bli väldigt skönt! :) Fick reda på att på måndag ska jag träna för Linda Algotsson! Det ska bli riktigt skoj! har aldrig hoppat terränghinder förut! Det blir på Ridklubben Udden på deras fina terrängbana! whiii!!! :D så det lär komma massa bilder på det sen!! :)


filmkväll!

Heej! var ju som sagt ho Emma igår kväll! var super mysigt! vi åt tacos och massa annat gott gott! vi hann med tre filmer dessutom! :) i taket lyser stjärnorna, chihuahua från beverly hills och hairspray! Kom inte hem för än vid typ 00.30! haha! ;)


Myskväll!

Halloj! ja, idag skiner solen faktiskt! Så det blir att åka ner till stallet en sväng lite senare, blir nog en mysig skogstur! Får se om jag kan lyckas få med min lillasyster som sällskap oxå! ;) Ikväll ska jag hem till Emma och så kommer Liza och mimmi med! ska bli väldigt kul! Vi har inte träffats allihop sen skolan slutade. Blir en myskväll med film och mkt gott gott! ;) Hej svejs!!


Träning!

Halloj! ja idag började träningarna igen efter sommaruppehåll! träningen idag gick superbraaa!!! Bikini var hur härlig som helst och jag är helnöjd med henne! :) hoppade massa banor, och allt flöt på super bra! så puss på min underbara ponny!<3 fick prova ett nytt bett på henne oxå, ett rakt! och det passade verkligen jätte bra till hoppningen! :D


Här är en bild från en gammal träning!


tack för hjälpen Sara!

Nu har Sara (www.zober.blogg.se) hjälpt mig att göra iordning denna blogg, så jag äntligen kan börja blogga! :) så tack så jätte mkt Sara!! :D


RSS 2.0
Antal besökare: