Sol, sol, sol!! (Y)

Åh, gud vad jag älskar när det är varmt och soligt ute! (Y) legat och stekt ett tag nu.. Så himla härligt! :D Dagen idag blir väääldigt slapp oså.. Sticker ner till stallet en runda ikväll ist och rider, då det förhoppningsvis är lite svalare ute.. så jag och ponnyn inte har svettas bort elr nått sen xD hehe^^ Ha det nice sålänge♥

 


Looooov!

Idag har skoldagen varit väldigt slapp (Y) 6:orna var på besök inför sjuan och då fick några av oss 8:or visa runt de i små grupper. Jag och Amanda I hade rundvisning för en grupp och det fanns ju typ ställen på skolan som jag inte ens visste om nu! hehe, dom var väldigt små oxå^^ nä, nu ska jag inte mobbas för kmr ihåg känslan själv när man skulle börja sjuan :P Ja, sen hade vi teknikprov idag med.. -.-' Men aah, det gick nog hyffsat tror jag elr får hoppas på det iaf ;)

Lite fail egentligen.. vi gick bara i skolan idag, sen är vi lediga nu tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag! Alltså en HEL vecka?! Så himla nice, bättre kan det inte bli och snart har vi ju sommarlov oxå! B) Passade på att sola när jag kom hem idag och imorn skulle det visst bli den varmaste dagen elr nått typ? Det lät bra iaf (Y) Såå.. Sola, sola, sola!!


Bikini: 30 maj

Hoppade några skutt i paddocken med henne, typ första riktiga hoppen på en sisodär 3 månader typ? ;) Hon tyckte det var dö kul och asså shiit vilken hinderbjudning hon hade!!! :O Hon tyckte det var galet roligt och det tyckte ju jag oxå då, hihi :D Typ så fort jag red upp mot ett hinder så bara drog hon de sista galoppsprången innan och efter.. knas häst! Så det finns definitivt inga spöken i huvudet på henne ifrån när vi gick omkull och det är ju skönt det! (Y)

Nästa onsdag bär det iväg mot en SJUKT EFTERLÄNGTAD TRÄNING FÖR MATS!! 15 veckor sen lillskruttan och jag var där tillsammans då ;) whiii..  det ser jag fram emot!


Vååååår!!!

Har it-media i skolan nu och vi skulle skriva ett inlägg om vår! ;)

sååå...... Ja, vår är typ det bästa som finns! Det blir varmare, ljusare, grönare och skönare, plus att man vet att man har hela härliga sommaren framför sig!! :D
Bättre kan det ju inte bli?! 

Vi skulle visa att vi kunde lägga upp en bild oxå, så här får ni två från när mamma och jag var på Björnö och hälsade på Ann-sofie ;)


 


Bikini: 28-29 maj

28 maj: Vila

29 maj: ridtur i skogen ;)

Bio dags!!!

Om lite drygt en timma sätter sig Elin och jag på bussen in till staden ;) Vi ska se på Pirates of caribbean i främmande farvatten i 3D med lite folk.. (y) whiiii ska bli superkul!!! Det var allt för mig denna gång, vi hörs!♥


Bikini: 26-27 maj

26 maj: skogsrunda/ lätt intervallträning ;)

27 maj: Vila

I´m surrounded by angels, but I call them friends! ♥♥


Bildbomb

En liten bildbomb på förra veckans galenheter.. bilderna talar ju för sig själva typ xD^^
Första är från en svenska lektion när vi fick sitta ute och läsa.. (tror ni vi gjorde det?) Sista är från när Emma och jag var i stan ;) Vi var även på ett ställe som hette Råby med klassen förra veckan.. Där levde vi som man gjorde på början av 1900-talet och hade såna kläder och allt.. Så muppiga vi såg ut, törs nog inte visa ngn bild därifrån.. kanske när vi fått "klass fotot" haha x) 


Dagen..

Började dagen med att åka lite tidigare till skolan med Liza.. för vi kom på att vi hade glömt en läxa som vi var tvugna att göra.. xD haha^^ sen rullade dagen på fort! sådär halvslappa lektioner var det och vi fick se en bra film på svenskan (Y) Skönt! Inte många veckor kvar i skolan och nästa vecka går vi bara måndagen, sen är vi lediga en hel vecka!!! Inte mig emot ;) haha! Nu blire fika med familjen, har faktiskt bakat för engångs skull! (Y) hehe.. Men vi hörs! :D ♥

Liza o jag♥

(Bättre Liza?? xD^^)


Bikini-25 maj

Vila.. pga typ STORM??!! xD

Bikini♥

Kan ju börja med att berätta lite om Bikini.. Hon är nu nästan helt igång, vi skrittar, travar och galopperar :D Ökar lite successivt för varje dag, måste ju kolla så hon håller liksom?! och än har hon inte reagerat så.. ;) Tog faktiskt ett litet skutt på typ 40cm max i söndags och det var ju inga problem.. Så himla skönt!! Hon tyckte det var superroligt och jäkla vad hon tog tag i det lilla hindret x) haha, söötponnyn♥ Kondisen är ju inte på topp, så den lär jag få bygga upp igen.. Men men, det kunde varit värre! Hoppas på att kanske komma iväg på ngn av dom sista träningarna i juni för Mats innan sommaruppehållet (Y)

Här är två bilder sen första gången jag satt på henne på typ 2 månader efter skadan..
23 februari*26 april


Snabb besök!

Ska bara säga att jag inte glömt bort bloggen, men nu ska jag till stallet.. Så ska försöka att skriva lite inlägg när jag kmr hem sen.. Har lite nya bilder som ska läggas upp oxå! (Y) ;) Vi hörs! ♥


Jag lever faktiskt....

Haha, tro det elr ej!! jag lever faktiskt (Y) Har haft fullt upp nu och bloggen har inte varit prio 1 om man säger så.. Men ska försöka ta tag i det nu iaf :)

Kan ju börja berätta lite om praoveckan..

Ja, ni vet ju redan att Liza och jag skulle vara på Kalmarbygdens Fältrittklubb! Det var väldigt mycket städning o sånt.. inte jättekul då kanske! Så en dag såg väl ut ungefär såhär: först mocka, spåna och fylla på mat. Sen sopa hela stallet och i alla utrymmen vi kom åt, kanske ta in nån häst och göra i ordning till handikapp ridning, städa ännu mera, putsa, byta schabrak, ta in hästarna och sen åka hem.. plus lite fika raster och lunch där imellan xD^^

Vi trodde att vi skulle få rida lite oxå, men blev inte så mkt med det tyvärr.. Men sista dagen fick vi rida en sväng iaf (Y) Jag hade en häst som hette Milan och Liza hade en häst som hette Malawi ;) Milan var väldigt trevlig faktiskt, typ en liten storhäst i ponnyformat och lite busig sådär! Fux med fyra vita strumpor och bläs hade han oxå! Så var lite som att sitta på Bikini, hehe^^ x) Sjukt kallt var det där oxå, så gick faktiskt i min vinterjacka större delen av veckan ;) haha!

Här är några bilder från praoveckan..


stallet nerifrån..

Jag o Liza! Så här såg vi ut mer elr mindre varje dag (Y)

från vänster: Zantus, Hebbe o Nills



På torsdagen åkte vi in senare, så vi kunde vara med på lektionerna ist.. Men vi hade ingen sjuts dit, så vi tog bussen till centralen och sen fick vi gå HELA ängöleden ut.. Det gör jag aldrig om ska jag säga er!! xD sjukt jobbigt!!

Här har vi Milan då ;) bild lånad från Kbfs hemsida!

Bikini- 30april & 1 maj

30 april: Vila

1 maj: lite lugnt arbete i paddocken pga att det blåste.. flyttningar och mkt lösgörande arbete!

Helgen!

Ska sammanfatta helgen lite kort.. Igår var vi ju som sagt hos Amanda och hade filmkväll, mycket skratt blev det och vi hade det väldans kul!! :D Sen sov jag ju över hos Amanda tills idag, så åkte inte hem förens vid typ 17.00.. Blev en sådär slapp och skön dag! Men nu ska jag sova, för imorn inväntas första dagen på prao veckan!!! Ska praoa med Liza på KBF(Kalmarbygdens Fältrittklubb) ska bli jättekul tror jag!

Så godnatt folket!♥


RSS 2.0
Antal besökare: