Måndag-Snöstorm!

Heej folket! Nu sitter man iskolan och bloggar på inriktningen och ute är det typ snöstorm som rubriken lyder. inte okej tkr jag! Helgen har varit ganska lugn, i lördags var mamma och jag inne i stan och köpte nya skor till mig. Välbehövligt om man säger så! Sen så lyckades ju ett par byxor och en scarf hänga med hem oxå, hihi. Visst är det konstigt att man alltid lyckas hitta något mer? XD Kom hem rätt sent så det var ju mörkt, snöigt och blåsigt, så ingen ridning. Igår var oxå en slapp dag, hjälpte pappa med att stapla ved! Inte jättekul precis, sen var ju vädret inte särkillt bättre igår heller.. så ingen ridning blev det! Bikinis vintervila kom visst tidigare än jag hade bestämt, hon har nämligen vilat ända sen förra måndagen pga vädret. Lyckades skritta lite i fredags, men ändå! ;) Så träningen nu på onsdag kan man ju bara drömma om... Ska försöka få lite nya bilder nu och försöka fixa en ny header! Den är ju inte så passande nu precis.

Så är det någon som har lust och kan göra en fin header åt mig? så tackar jag inte nej precis! :)


Fredag!

Ja, det har hänt mkt sen sist! Vi har gått från värsta ler-vällingen till 2-3 dm SNÖ ;) Fattar knappt att det kan komma så mkt på bara några dagar och mer ska det tyvärr bli. Nu på söndag är det första advent, och jag som tkr det typ var januari igår liksom. Ne men vem har tagit all denna tid?? om 5 månader har vi satt upp husvagnen igen och laddar inför en härlig sommar ;) Ja det är ju fredag och det är verkligen super skönt! Vi har haft 3 prov denna veckan, så nu är man helt less på att plugga och massa! Nu sitter man vid tv:n och myser med familjen framför IDOL och käkar godis. Mums... Så trevlig helg allihopa! ♥

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Det snöar hemma hos oss! :O typ mini snöstorm, hihi och det är alldeles vitt på marken! usch, inte nått man sett fram emot precis, men men det är iaf bättre än ihållande regn ;)


regn, blåst och ännu mer regn.....

Asså hur mycket REGN finns det egentligen?

Ja man börjar ju undra, står bara inte ut! Vill kunna rida utan att bli genomblöt hela tiden och så har det ju blåst storm dom senaste dagarna oxå. Inte okej! ;) Bikini har iaf vilat både idag och igår och blir ingen träning imorn pga vädret och att jag ändå ska träna privat träning på fredag som tur är! :D Men om det inte är värsta stormen imorn, ska jag försöka få mamma och pappa att köra mig till ridhus så att jag kan rida lite! Hejs svejs! :)

Tävlingsbilder från helgen 20-21/11

Här kommer några bilder från Ld på Udden (fotade av Hilda Rehn www.photosbyhilda.blogg.se
och några bilder på Liza och Ville från i lördags! (sa ju att jag skulle sno några, hihi XD) www.lliizzii.blogg.se

Blev inte så många, för det var så svårt att få bra kort i ridhuset. Så därför är dom lite suddiga! ;)


 
haha, jag ser lite mupp ut! men Bikini är fin iaf!

Sötisar! deras första tävling tillsammans och dom var jättefina! :D ♥♥

Tävling Udden 21/11

Tävlingen igår var väldigt blöt, hehe! Det ös-regnade typ hela dagen och så var det Annas hästshop cup, så många starter och lång väntetid blev det..

i LD: Blev jag felfri och hon var verkligen pigg och framme som jag ville ha henne! tempot var oxå väldigt bra, var verkligen skönt att känna att jag börjar hitta ett bra tempo och flyt på henne :)

i LC: Felfri här med och därmed inkvalad till avd a! fatta hur glad jag var elr?! :D Lika fint tempo och flytet var ganska bra!

så sammanfattning: en superglad Emily och Bikini! fast väldigt blöta, hehe! och målet för detta året avklarat! Att kvala in till avd a i LC :)

Liza var med hela dagen, Så ett jätte tack till henne! För att hon orkade stå ut i blötan hela dagen ;)www.lliizzii.blogg.se Bilder kmr senare, sitter i skolan på inriktningstid just nu! :)
Puss på min underbara ponny! ♥♥

Tävling Udden!

Var ju och tävlade idag, lång väntetid blev det, så var inte hemma så tidigt! Är supertrött så skriver mer ingående hur det har gått imorgon :) Kan ju säga att det gick SUPER-DUPER-BRA!!!!! ♥♥♥

kvällen innan tävlingsdagen! :)

Hej allt folk! Idag har jag varit med Liza och Ville i Torsås, dom hoppade en 70cm clear round och det gick superbra!!! :D Jättesöta var dom, så lekte lite paparazzi! hihi, Så när Liza lagt upp bilderna, så blir det att sno en.. haha, busigt av mig! x) Sen stack vi till "mitt" stall och red en sväng i skogen med Gibbe och Bikini, jag Bikini och Liza Gibbe! jättemysigt var det, sen gjorde vi iordning Bikini inför morgondagen. Ska ju till Udden då! Längtar jättemkt, är hon som hon var i onsdags så kmr hon vara fantastisk. höhö X) nej, men nu ska vi nog sova, hörs imorn! godnatt allihopa :))

fredag em.

Ja idag är vi ju lediga som sagt! red idag på morgonen, kanske inte världens mysigaste väder men det fick gå ändå! Red bara en stund i paddocken och hon var himla fin måste jag säga, inte alls så där jobbig som hon ibland kan vara när det blåser! utan hon var lugn och spände inte sig massa och jobbade på bra. Så nu sitter jag är hemma och pluggar, pluggar och pluggar massa inför hi-provet, ty-provet och så renskriver jag en engelska text som vi ska vara klara med på måndag! det låter väl kul?! ;) Aja om en och en halvtimma när pappa kmr hem, åker jag till Liza iaf och ska bli superkul! som jag säkert redan sagt... XD hej svejs!

haha, väldigt gammal bild! mer än ett år sen.. ;)

Läggdags!

Ja nu väntar sängen och min kudde på mig! Är verkligen supertrött! Idag var det någon såndär öppendag på vår skola, så därför var vi tvugna att gå ända till kl 18.00 VÄLDIGT segt var det! Så åkte bara ner och mockade och pysslade lite med Bikini sen efter ;) Imorn kväll åker jag till LizaFiza och sover där till lördag, ska med och kolla/vara fotograf åt henne och Ville på deras första tävling! :D Längtar jättemycket! Så godnatt allt folk :)


Vad är det jag har gjort? fattar faktiskt ingenting... :(

Gårdagens träning!

Ja tränade ju igår som sagt! Och jag kan sammanfatta träningen i ett enda långt ord:
SUPER-DUPER-BRA! :D Det var så himla kul när allt flöt på så bra och att jag fick fram den riktiga gnistan i henne! Som finns där egentligen, men som jag kan vara lite seg med att få fram! Men som sagt jobbar på det och det ger resultat! Så känns himla bra inför söndag! Så ska ta med mig den känslan och verkligen försöka få fram den! :) /En överlycklig Emily

Onsdag eftermiddag!

Ja, då är man fortfarande i skolan då! Vill bara HEM just nu, för är jätte seg i huvudet och orkar inte tänka mer... XD efter skolan blir det direkt stallet och göra iordning Bikini, sen bär det av över ölandsbron till träning! Och det ska bli superkul som vanligt! Så då piggnar jag väl till eller det Måste jag göra! hihi

På söndag är det tävling då, och tror det är sista för året! lite synd ju, men dom börjar snart igen som tur är!
Blir Udden denna gång, en Ld och Lc avd. B :) Börjar tävla lite mer på allvar nästa år!

Whiii... slutar om tio minuter!

 puss på min Ponnii!

utvecklingssamtal nästa!

Ja då åker man strax på utvecklingssamtal, alltid lika kul ju?! haha, får hoppas man överlever... ;) sen är det bara att plugga, plugga och åter plugga inför historia-provet på torsdag, ska ju träna imorn så då är det fullt upp och blir nog inte någon tid över åt att hinna plugga! :) 

Glöm inte att besöka www.lliizzii.blogg.se

Monday morning!

Ja, då var det måndag igen! Sitter i skolan och bloggar, har it-media och det är kul! Men datorena fick lite ryck och ville inte funka ett tag... Men vi fick igång dom sen som tur var! idag ska man väl inte göra så mkt, Blir stallet sen ikväll och ska nog jobba med bommar och korta och länga galoppen och sånt som Mats har sagt till mig att öva på ;) Linnéa och Matilda ska rida små ponnisarna oxå!  

Hare så bra då och besök gärna min kompis blogg: www.mimmiinfang.blogg.se


14/11

Ett helt år har gått! helt sjukt... saknar dig Morfar! ♥ :'(

Torsdag!

Halloj! ja då är det torsdag då och veckan har gått väldans fort tkr jag! elr den är ju inte slut än, men ändå ;) Varit skitväder typ varenda dag oxå, lagom kul att inte få ngn riktig ordning på ridningen! Men idag slutade jag tidigt och kunde ÄNTLIGEN rida ut i skogen. Som jag inte gjort på en evighet känns det som, pga av mörkret! Fick reda på omdömena härom dagen och är helt nöjd faktiskt! "bara" fyra G och resten VG, så är några som jag ska försöka förbättra lite! Hare bra så länge då! :)


SOMMAR!! bilden är från mitten av juli typ och man rider i linne och är genom svett!! och nu rider man i typ vinterjacka och fryser, inte okej! ;)

Skola=segt!

Ja idag har ju skolan börjat tyvärr, hade ju gärna varit ledig lite till! Sitter just nu iskolan och har it-media, så vi får blogga lite! skriver mer ikväll om dagen! :)

Tisdag!

Det är mörkt ute och klockan är bara lite efter fyra! helt sjukt ju? ucsh, det är det som är så himla tråkigt med höst/vinter. Idag har man bara slappat då, Bikini fick stå för det var hon värd. Så pysslade bara lite med henne! Om en stund följer man med syrran till ridskolan och ska kolla när hon rider "dressyr" program, hihi så gulligt! ;)

Här får ni två bilder från tävlingen i Nybro! Blev inga bra hoppbilder tyvärr, då det var inomhus ;)


 


Höstlov!

Äntligen höstlov- så himla skönt!

Igår var jag och tävlade med Bikini i Nybro, gick helt okej. I Ld:n var jag felfri, men hon var lite halvseg sådär som hon brukar vara i första klassen. Så i andra klassen drev jag på henne lite mer, fick två pet. Slarvfel av oss båda, banan var jätte mysko, med kontiga svängar och hinder som stod i konstiga vinklar och så! Men efter hon hade rivit, så då jäkla lyfte hon och resten av banan flöt på bra tkr jag allt.

Sen på kvällen kom Emma Cak hem till mig och har sovit här tills idag, jätte mysigt! Så idag har vi varit och ridit, lånade gibbe så jag red honom och Emma red Bikini. En tur i skogen! Sen har vi oxå fotat lite grann, så här kmr en hög med mysiga höstbilder på Bikini :)

haha, bjuder på den! XD

Lyckan är att vara två! ♥




RSS 2.0
Antal besökare: