"Tävlingen" i Torestorp 22/4

Har ju glömt att berätta om hur det gick på Pay&Jump'en förra helgen.. Så får göra det nu!

Acaddia skötte sig super och hoppade som bara den!
90cm: Felfri, Hon var sjukt taggad här, men vi kom runt felfria iaf :)
1m: Felfri, denna rundan gick verkligen hur bra som helst! Hon hade lugnat ner sig lite och då rullade allt bara på :thumbup:

Glömde både kamera och filmkamera hemma.. så mamma filmade från sin mobil ist, därmed lite dålig kvalité.
Men här här filmen från 1m iaf :)


Mitt hjärta!



Finaste Bikini♥

(nästan så man glömt bort att man vart blond förut..)


True shit!


Freeedag!!

Och så var det fredag igen och ännu en vecka har gått! Skolan har börjat igen och massa prov, nationella och annat jobbigt i skolan har vi framför oss.. Nått positivt är att vi bara har 8 veckor kvar till sommarlovet iaf :D
Nu är det heeelg och på söndag blir det Pay&Jump i torestorp med Acaddia! Längtar såhär ganska vääääääldigt mycket kan jag säga :D :D haha! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och glo på teven, så ni får ha det så bra för det ska jag!!


Fina Acaddia får stå för inläggets bild :) 
Foto taget av Malin Lindström


Tävling hos Hamreryttarna!

Är med i tävlingen om ett grymt snyggt Kingslandtäcke hos Jossan, Sara och Elli :D

Tryck här för att komma till tävlingsinlägget!


Fredagen den 13:e..

Det har regnat i princip heeeeela dagen! Men det ska man inte deppa över så tog bussen till stan och mötte upp fina Emma! Gick runt o kollande lite i affärena, åt lunch och hade det allmänt mysigt :) Sen blev det en tur hem till henne och tog slutligen bussen hem.. Avslutade kvällen i stallet och pussade och borstade lite extra på Bikinisen♥ Så min fredagen den 13:e blev toppen!

 Träningen med Acaddia igår gick även toppen och har en såndär härlig träääningsverk idag..


Taaaagga träning!!

Nu ni blir det sängen och upp tidigt imorn!
Taggar träning med finaste Acaddia♥ Det var bra längesen nu.. Wiiihooo!!! :D



Finaste ponnyn!♥


Dagen..

Ja, vaknade vid 12 idag.. och sen har dagen bara rullat på! Övningskörde till stallet och sen blev det en uteritt med Ann-Sofie, mysigt! :) Avslutar dagen med vanilj pannacotta som mamma gjort o lite teve tittande :) Skön slapp söndag helt enkelt!


Quotes!







Glad påsk!

Glad påsk allihopa!!
 Själv tillbringade jag långfredagen med affe och vi var hos hans mormor och morfar en stund, Trevligt var det! :) sov där inatt och kom hem för ett tag sen.. Är ju påskafton idag, så blev lite påskmat med familjen oxå!
Just nu är jag sugen på att baka och smeten till chokladmuffins är så god.. Så det får bli chokladmuffins! :thumbup: Skönt med påsklov nu oxå! :D


Morfar♥


Hos mormor!

Nu har uppdateringen varit dålig igen.. Men blir nästan aldrig att jag sitter vi datorn längre.. elr iaf inte så ofta ;) Hinner inte helt enkelt, men blir bättre sen när jag får ny mobil och kan blogga därifrån :)

Iaf nu är vi hos mormor och ska fika lite, Morfar skulle egentligen fyllt år idag så vi har vart en runda på minneslunden oxå. Sen blire hem o plugga på hemkunskapsprov såhär lagom kul på en söndags eftermiddag..  Men men.. Igår var Liza o jag iväg på gästis o kollade när affe o hans band spelade, dom är grymt bra!! :D


RSS 2.0
Antal besökare: