Tävlingsbilder!

Hittade några bilder från tävlingen som Mia Gardstig tagit! :D


Bild från LD:n som vi tyckte var busigt enkelt ;)



Bild från LC:n :D Ojoj, är lyfter vi på benen ja!! :thumbup: Haha, så söta hennes öron är^^

Oxå från LC:n ;) ignorera min sits är ni snälla, inte alltid den bästa om man säger så.. Men ponny är fin :D


Bikini..

21 juli: Skogen en sväng!

22 juli: Skogen även idag!

23 juli: Vila

24 juli: Vila

25 juli: Skogen med lillsyrran på Poesi :) Bikini var lite halv galen sådär, bockelibock lite då och då.. ;)

Blivit lite slapp ridning nu på sistonde, men ska ta tag i det nu.. För på måndag-onsdag är det träningskurs hos Mats!! :D :D


Fullt upp??

Oj, nu vet jag inte vad som hände med uppdateringen..? ;) Men aja, nu är jag här iaf :) I fredags åkte jag till Amanda och sov hos henne tills i söndags.. Var med henne på hennes pappas och nya tjejs bröllop i lördags :D Dom var verkligen jättefina och temat var hur häftigt som helst!! ;O  ;) Ska visa bild på dom, sen i söndags åkte vi hem till mig och hon sov här tills igår.. Så det har hänt lite grejer under dagarna trots allt :thumbup: Blev ett dopp i hennes pool igår och det var hur nice som helst efter att vi varit i stallet typ heela förmiddagen ;) haha^^ Så haft grymt kul nu de här 4 dagarna och är en aningens trött.. Skulle nog kunna sova i 1 vecka känns det som :D Men aah, det var väl det jag hade och berätta just nu! Ska skriva lite Bikini inlägg, men sen hörs vi nog ikväll igen...  SOOOOLEN SKINER UTE idag förresten!! WOHO, härligt!! :D

(fasen oxå.. kom på att bilderna ligger på andra datorn -.-' och det är den datorn som krånglar, men ska kolla om en stund.. annars får ni bilderna ikväll från bröllopet :) )


Welsh Cob

Tidsfördriv..

Läste detta på Idhults Welsh Cob Stuteri och markerade det jag tyckte stämde in på Bikini med fet text!

En Welsh Cob är en väldigt mångsidig häst eller ponny som kan användas till allt. I hemlandet Wales används de mestadels till utställningar men här i Sverige är de främst ridhästar.

Många Welsh Cob hävdar sig väl inom dressyr även upp på SM-nivå (ponnyer) tack vare deras utmärkta gångarter och utstrålning och vissa även inom hoppning. De är även mycket lämpliga som körhästar eller till akademisk ridning / klassisk dressyr, western, skogsridning osv.

Det finns främst två olika typer av Welsh Cob – en tyngre och en lättare typ. Det finns även två typer av psyken där den ena är den "bombsäkra" hästen som inte oroas av något i sin omgivning. Den andra typen är den känsliga hästen som ofta även är väldigt framåt att rida. (Bikini är lite av båda typerna..)

Då Welsh Cob är mycket intelligenta hästar med mer eller mindre stark egen vilja så är de ofta inte lämpliga som rena nybörjarhästar. De är dock mycket roliga och intressanta att arbeta med för en lite mer erfaren person då de lär sig nya saker otroligt fort och de har även en stark arbetsvilja och vilja att göra rätt.

Har du en gång haft en Welsh Cob vill du inte ha någon annan ras!
-Detta stämmer in rätt bra på mig nu.. haha ;)


Himlabackens Poesi

Har inte nämt det här i bloggen tidigare.. Men den 27 Juni hämtade vi hem Poesi från Himlabacken, Linnéa (min lillasyster) ska ha henne som sommarponny nu i några veckor! :D

Ursöt liten welshponny, på kanske 125 cm? Svettfux, f. 2005.. e. Downland Wild Flower RW 117 ;) Riden cirka ett år ungefär, men helt underbar på alla sätt o vis :D Så kommer bli en fantastisk härlig ridskoleponny på Himlabacken, som många kommer ha glädje av!

Bild på henne kommer, ska ev fota ikväll om vädret tillåter :)


Nya skor!

Eftersom att jag är så lat, så jag inte orkar ta något kort på mina nya skor jag köpte i Böda.. Så snor jag en bild från Liza istället, för vi köpte exakt likadana :D Hoppas det är okej Liza? ;)


Visst är dom snygga? :D


Gått och blivit sjuk?

Tror jag har gått och blivit lite sjuk sådär.. eller jag har iaf sjukt ont i halsen :( Uscha asså, inte okej!! Så går fortfarande runt i pjyamasen och osminkad oallt.. klockan är liksom 15.41?! Får väl fräscha till mig lite sen, när jag ska till stallet! Ponnyn få iaf vila idag, så kanske fotar Linnéa och Poesi istället när dom rider;)


Bikini..

19 juli: lugn och riktigt mysig skogsrunda med Linnéa och Poesi som sällskap, plus att mamma o pappa var med och sprang ;) Första uteritten med Poesi här hemma och hon skötte sig galant! :D

20 juli: Intervallträning på travbanan :thumbup: Kände att hon behövde detta, då hon måste stärka upp sin bakdel igen och få bättre kondis! Blir nog backträning nån dag oxå :) Riktigt trött och svettig ponny efteråt, skönt att hon är klipp! För det underlättade verkligen ;)


haha, mysig galoppbild från i vintras♥ När man ser det på bild, längtar man lite till vintern o snön.. Fast endå inte^^ ;)

Bikini, ridskoleponny nästa?

18 juli: Hon fick agera ridskoleponny typ ;) Nä men, började med att jag red igenom henne lite först, så att hon skulle bli av med sina bus om hon hade några.. Hade lovat Matilda (min lillasysters kompis) rida Bikini lite, då hon velat det ett bra tag nu :D Linnéa (min lillsyrra) red sin sommar ponny Poesi samtidigt..

Så Matilda red lite som hon ville helt själv i paddocken, tog även en galopp och sen ville ju Linnéa oxå rida Bikini.. Så slängde upp henne med sen och även hon galopperade helt själv på henne!! :O :D Dom var så söta, räckte knappt ner under sadelkoporna och Bikini skötte sig så otroligt bra! Blev förvånad faktiskt, för det var första gången hon hade så små ryttare på sig som galopperade helt själv oså :) ska fota när Linnéa rider henne någon dag, så ska ni få se ;)

För förut har vi alltid haft henne i longerlina för säkerhetsskull oså liksom..
Här är en suddig mobilbild från i vintras när Linnéa fick rida lite ;) Såå söta!! :D


Bildbomb: Eriksmåla Ponnycup 2011

Här kommer lite sena bilder från tävlingen.. Men bättre sent än aldrig elr vad säger ni? :D
Vi har inget bra objektiv på vår kamera, så hoppbilderna blir bara suddiga o fula när jag ska försöka zooma in dom.. "/ Men ni får en som är helt okej iaf :) Tror det var en fotograf där, så ska se om vi lyckats hamna på bild nånstans.. :D Hoppas hoppas!

Fotograf: Liza Danielsson


woow.. hon svävar nästan^^ haha ;)


Vi fick vara först i ärevarvet, Woho!! :D Trots att det bara var i LD:n...

Ljuvligt söt är hon pållan min♥


Smilisar!

Som ni kanske ser så har Liza har hjälpt mig att fixa smilisar till inläggen! :) Whiiie, blir så mycket roligare att blogga då!! :D Så tack så jättemycket Liza! :D :D Så tycker även ni ska passa på att besöka hennes blogg, tryck på Liza så kommer ni dit ;) ♥


Bikini-17 juli

En skogsrunda tillsammans med Liza på Gibbe! :D Superroligt och Bikini var härligt fin.. Över förväntan faktiskt, eftersom att hon inte gått på några dagar ;) :thumbup: på det!!


Hemma igen!

Nu är man hemma igen och det är lite skönt faktiskt! :thumbup: Bikini har ridits 2 ggr denna veckan, så blir lite skönt att komma in i "rutinerna" igen.. Elr iaf för ett tag ;)

Liza hängde ju med upp till böda denna gång och vi har haft sjukt roligt! :D Åkte på såna där uppblåsbara saker efter båt en dag och fick även med mig ett par nya skor hem och Liza likaså!! :D :D Ett riktigt fynd faktiskt, haha.. Snygga med dessutom, ett par röda "fejk" converse.. Älskar dom^^ ;) Bild kommer..


Tävling: Eriksmåla ponnycup 9/7

LD: Felfri! Hon var verkligen superfin!! :D Vår bästa runda någonsin faktiskt, allt flöt på så otroligt bra.. galoppen, tempot oallt! (Y)

LC: Dubbel nolla, tog det rätt lungt i omhoppningen.. red på säkerhet liksom! Men hon var fin, kanske inte riktigt så som i första klassen.. Men det varmt, så vi var inte riktigt lika fokuserade.. Men felfria var vi, kom på 11 plats av 21 startande och 7 placerade.. heelt nöjd, eftersom att jag verkligen inte red så snabbt elr så snävt som jag hade kunnat! :D

Första tävlingen på 5 månader kunde inte blivit bättre alltså!! Hon gjorde nog sina bästa rundor någonsin, så nu j*vlar är vi på g igen!! ;D haha^^

fullt upp!

Var ju tänkt att jag skulle hinna blogga på söndagen och lägga in bilderna från tävlingen osv... Men aah.. hann inte det, för hade fullt upp med att packa oså! För vi stack till böda då och kom hem igår kväll och åker tidigt imorgon igen ;) Men det är ju sommar, så bloggningen är inte på topp.. men jag ska försöka :) Har haft ett par toppendagar däruppe faktiskt och ännu roligare ska det bli för Liza kom till mig nu ikväll.. Så hon hänger med!! :D Woho!!

Ska göra ett enkillt inlägg om tävlingen nu och ska försöka ladda upp bilderna oxå.. ;)

Tävlingen..

Kan meddela att tävlingen gick superbra!! :D :D skriver mer ingående imorgon och så får ni även lite bilder ;) För nu ska jag sova.. Natti ♥


Hello sunshines!

Solen skiner och humöret är på topp! Så tror jag ska gå ut ut och lägga mig o sola lite.. Idag blir en rätt så slapp dag, Liza kommer sen lite senare och sen sticker vi till stallet en sväng ikväll.. Ska rida, duscha hästen o förbereda inför morgondagen ;)

Något såhär tror jag vi ska se ut i morgon.. Hittade ingen bra bild på schabraket, men det är det schabraket+luva! Fast jag ska ju inte ha lindor på henne... Inte så utstickande outfit, men det funkar (Y)


Vet ni?

Kom på att jag glömt att berätta att jag ska tävla på lördag! :D Ska bli galet kul, inte tävlat sen februari pga allt som hänt på sistonde.. Så är så sjukt tävlingsugen så jag inte vet vad jag ska säga!! xD haha^^

Det blir Eriksmåla ponnycup, och ser det mest som en "tränings tävling" typ.. Anmäld till en L:D och en L:C som en liten mjukstart ;) Har inga höga förväntningar alls, utan blir glad om vi kommer runt och hon känns fräsch oså! Allra viktigast är ju att hon ska tycka det är roligt!


Bild från Eriksmåla ponnycup 2010


Gårdagen..

Igår kväll var Liza och jag på bio! :D Bad teacher var filmen.. riktigt rolig faktiskt, så det var lyckat! (Y)
Tack fina Liza för en underbart mysig och rolig kväll :* ♥


Bikini..

Bikini är numera nakenfis (y) Hon klipptes i måndags, från topp till tå.. Helklippning, till o med hennes ben.. Så himla skönt för henne, då hon har blivit så himla varm när vi ridit oså.. Lite annorlunda blev hon allt.. Men annorlunda är bra! ;D Ska försöka få nån bild på det hela någon dag oxå :)


Bild från augusti 2010, här ser ni färgen hon får när hon klipps.. om ni jämnför med benen oså xD


Div 2 gänget!

Den 18 juni var det första träffen inför allsvenskan div 2 ponny! Som jag och Bikini alltså ska vara med på :D
Det ska bli mycket roligt o spännande, vi kommer ha två lag som representerar Ölands ryttarförening (Y)


Möreledsvandringen..

Här kommer äntligen bilderna från möreledsvandringen som var typ innan vi slutade skolan.. Ja alltså ett rätt så bra tag sen xD


Nu blire bildbombar..

Nu ska ni äntligen få alla bilder jag har snackat om i år att jag ska ladda upp!! ;D
Men ni får det lite utspritt, för annars blir det nog lite för mycket (a)


Bilder (Y)

WOHO!! Försökte på andra datorn och ja det funkade att ladda upp bilder! (Y) Så här får ni de lite sena bilderna från i söndags tror jag det var.. aa iaf, från när Liza och jag tog ett kvällsdopp ;D ♥

Bjuder rätt stort asså.. hehe^^ inte så många, men några iaf ;)


Bikini- 2 juli

Vila

Mysig kväll med Liza♥

Haha, jag och Liza... badkrukan... badade vid typ sex på kvällen idag ;O inte dåligt va? hehe... Så alltså, Liza o jag cyklade till stranden sen lite senare på dagen Så låg vi där och snackade samtidigt som vi mumsade på jordgubbar och k(ch)ex... riktigt mysigt! Sedan gick vi och kände på vattnet... och kom fram till att det var tillräckligt varmt för att bada x) wiihii... skönt vare! Sedan bar det av hemåt och vi var riktigt flummiga på vägen hem O_o (vi filmade typ hela tiden och... tur att jag inte kan lägga upp videos på bloggen alltså, hehe) Tackar gullegrynet Liza för en mysig eftermiddag/kväll! ♥♥

Bilder får ni imorgon, när jag sitter vid andra datorn som jag kan ladda upp bilder på xD Så godnatt på er!♥



Woho!!

Sovit ut länge, mer än halva dagen har redan gått och har man gjort ngt särkillt? Näe xD Elr var i stallet en sväng förut, Jörgen kom på en återkoll o Bikini är heeelt frisk och fin nu!! Sköönt (y) 

Nu blire stallet nästa och en lugn skogsrunda står på schemat :D Så ha det bra sålänge, vi hörs sen! ♥


RSS 2.0
Antal besökare: