tävlingen den 17/10

Hej! har ju glömt berätta hur det gick på tävlingen förra söndagen! Det gick helt okej tkr jag, var första inne nu på ett tag! Fick ett pet i LC:n men annars flöt det på rätt så okej! hon tvekade ju inte på nått iaf och det är bra! Hon har ju trots allt i tävlat så mkt och fjärde lokala nu! Så är nöjd! nästa helg blir det tävling på nybro ridklubb, så taggad är jag! ;) ska sova nu, så berättar imorn om vad som hänt i helgen... har inga bilder från tävlingen inlaggda än, så ni får det någon annan dag helt enkelt! hare bra!

dagens ridpass och lite mer...

Hej! ja idag har man varit hurtig och nyttig tkr jag allt! först hade vi värsta styrketräningspasset idag på morgonen, lagom kul när man knappt vaknat känns det som.. sen hade vi några lektioner om vad man ska äta och massa sånt ni vet! Så då gjorde vi någon energi-kaka, som smakade usch!! aja sen efter skolan när jag kom hem, cyklade jag till stallet och red först Bikini: Galopp träning på travbanan, och hennes kondis utvecklas verkligen och det är ju tur det! hihi pigg och glad var hon och fick lite bus-skutt lite närsom och tyckte lite rötter var lite farliga ett tag! haha.. Sen red jag Acaddia i paddocken, markarbete och sånt. Känner att jag har träningsverk nu, så lite duktig har jag ju allt varit?! :)



"Gammal" bild på mig och Acaddia! :)


SNÖ?!...

Ja ni ser ju vad det står på rubriken! Inatt har det SNÖAT hemma hos oss, så det var nästan helt vitt ute. Usch.. inte något jag ser fram emot precis, visst det kan väl vara mysigt typ i december men inte nu i oktober! Nu framåt dagen har det mesta smält bort iaf och det är tur det! Nu drar jag till stallet och bloggar mera sen, ska kanske berätta hur det gick på tävlingen i söndags?!.. ;)



Bild från typ januari någon gång tror jag!


Fredag!

Äntligen fredag! så himla sköönt!♥ :) så ikväll blir det bara fredagsmys hemma med familjen och kolla på idol tror jag, hihi XD Vet inte riktigt vad jag ska skriva om... men men! Min lillasyster och mamma har iaf varit gulliga och mockat och fixat i stallet, för Bikini fick nya "skor" idag. ;) så då behöver jag inte åka till stallet ikväll! Aja, ni får ha det så bra så länge då! :D 


startlistorna!

Whiiii!!!! startlistorna har kommit inför söndagens tävling! :D Är typ 40 st innan mig! hihi och lite höjningar och prisutdelningar imellan bara....

skrittade ut en runda runt åkrana idag, för det gå ju inte rida i skogen nu pga älgjakten! :(
här kmr en hög bilder från idag iaf! fick ingen när jag red, för kan ju inte ta kort på mig själv precis och det är inte världens bästa bildkvalité! för är taget med mobil kamera, men men... :) Har ju remonten på, så nu får ni se hur hon ser ut i det! ;)





jag ser helt fail ut, men Bikini är söt iaf! XD


Min lillasyster fick sitta på Bikini i stallgången och snacka om att hon var nöjd över det! ;)


Massa reflexer nu när det är älgjakt!

några läsare?

Är det någon som läser min blogg? isåfall kan ni väl kommentera! :D


Träning för Mats!

Hej! idag var det hopp-träning för Mats och det kändes riktigt bra faktiskt, det var lite svåra övningar med mycket svängar och hinder som kom snabbt efter varandra. Men Bikini är ju sån att hon måste hoppa det lite först och sen så börjar hon fatta vad det går ut på, så i slutet som sagt kändes det riktigt bra när både hon och jag kommit på hur vi skulle göra! ;) så nu är jag taggad inför söndagens tävling på kalmar hsk! ska hoppa en Lc bara, blir jag felfri så har jag kvalat in till avd. A! blir jag inte det, så är det bara att fortsätta att kämpa! hihi ;)

Ja jag vet Mimmi,  jag tycker fortfarande att remont är FULT och det står jag för! hihi ;) men ibland så har man ju inget val, utan får ta det som funkar bäst helt enkelt! :( tyvärr....


bad update?!...... :/

Ja jag vet! jag ska förbättra mig och försöka ta tag i det här med bloggandet! ^^ Fick reda på en kul grej i dag i skolan elr två kanske? när jag tänker efter... ;) hihi! första var iaf att på den inriktningen jag valt, alltså it-media. Så ska vi som tkr det här med bloggandet är lite kul, få skaffa oss en egen blogg som vi kmr att jobba lite med på inriktningen! rätt kul ju? :D så då kanske det blir lite bättre update här?!... för jag har ju redan en och kmr använda denna isåfall!

Det andra var att jag fick Vg på so-provet! whiiii!!!... ;) På Bikini-fronten går det framåt! har börjat rida på mitt vanliga tredelade bett igen och hon funkar kanon på det nu! har bytt nosgrimma till en remont oxå, för att hon varit lite gapig med munnen och velat sticka ut tungan och så... aja berättar mer ngn annan dag, måste plugga på matten! för vi har ma-prov imorn :( blää.... tråkigt inlägg utan bild, men aja ibland blir det så! ;)

RSS 2.0
Antal besökare: